Mika

Salibandyn aamuvalmennustoiminta yläkouluikäisille käynnistyy 4.9.2018. Harjoitukset järjestetään kolmella eri alueella yhteistyössä Esport Oilersin, Westend Indiansin ja GrIFK:n kanssa. Toiminnan tavoitteena on tarjota lisäharjoituksia motivoituneille salibandyn pelaajille. Harjoitukset ovat maksuttomia ja niihin ovat tervetulleita kaikkien seurojen pelaajat. Harjoitukset ovat koulun ulkopuolista toimintaa ja niihin voi osallistua koulun lukujärjestyksen mahdollistavalla tai koulun kanssa sovitulla tavalla. Lisäsin nimenhuudon Kuvat ja materiaalit -kansioon tiedotteen asiasta. Tiedotteessa tarkemmat kellonajat, paikat ja ilmoittautumislinkki. En lisää mainittuja tapahtumia Oilers 05 Akatemian omiin tapahtumiin.

Eino

Eikö Oilers aio käyttää keskiviikon iltapäiviä jotka kovalla touhulla raivattiin vapaiksi yläkouluissa?

Mika

Esport Oilers ja Stadium Iso omena ovat solmineet yhteistyösopimuksen teamsales varusteiden osalta. Tämä tarkoittaa että tästä lähtien kaikki peliasutilaukset menevät Stadiumin kautta. Liitän nimenhuudon Kuvat ja materiaalit -kansioon ohjeistuksen, miten tilaukset jatkossa tehdään.

Mika

Joukkue on ilmoitettu Esport Arenan salibandyn junnuliigaan 2018-2019. Taso on D pojat ylempi haastajasarja. Ottelut pelataan ma-pe 17:30-21:00 välillä. Peliaika on 2x20 min. naputtelen tarkemmat tiedot peleistä nimenhuutoon, heti kun tietoa on saatavilla.

Mika

Pysäköinti Esportissa muuttuu maksulliseksi 3.9.2018 alkaen. Maksu tulee olemaan 0,70 euroa tunti. Maksun voi suorittaa luotto-, pankki- tai lähimaksukortilla tai EasyPark/Parkman sovelluksella. Aluetta valvoo Parkkipate, joka on kuluttajaviranomaisille harmillisen tuttu yritys. Virheellisen pysäköinnin valvontamaksu on 60 euroa. Maksullisuuteen siirtymisen taustalla on ilmoitettu olleen luvattomat alueelle pysäköinnit. Olkaa tarkkana pysäköinnin kanssa jatkossa.

Tuukka

hei, joukkueen varustetilaukset ovat tulleet ja olen ne tarkistanut. Laitoin tilauksia tehneille sähköpostia asiasta. Tuotteet voi noutaa myymälästä. Oilers laskuttaa ne myöhemmin.

Eero

Ok kiitos Saija, Eeron oma tilaus nyt noudettu. T. Meri