Mika

Kevään 2019 turnausmatkasta. Tukholmassa olisi 2.-5.5.2019 Älvsjöcupen. Kuvat ja materiaalit liitetiedostossa on saamamme tarjous (Matkatarjous Älvsjöcupen 2.-5.5.2019). Tarjous on kattava ja se sisältää laivamatkat HKI-STO-HKI, ruoat laivalla, turnausmaksun + -ruoan, hotellin kahdelta yöltä. Hinta tietysti elää sen mukaan, miten saadaan poikia ja vanhempia mukaan. Valmentajat eivät pääse päällekkäisen menon vuoksi matkaan. Yritetään ratkaista valmennus sijaisilla. Viime vuonna poikien 2005 sarjassa oli 16 joukkuetta. Tältä vuodelta ei vielä tietoa ole saatavilla. Nyt kysymys kuuluu ovatko pojat/vanhemmat kiinnostuneita turnauksesta. Minun pitäisi saada sitoumuksia, jotta voimme edetä asiassa. Ja jos olette jo nyt heti varmoja, ettei matka tule kyseeseen ajankohdan, kiinnostuksen, kustannusten, tms. seikkojen vuoksi, ilmoittakaa siitäkin. On turhaa suunnitella pidemmälle suuntautuvaa matkaa tämän enempää ellemme saa suurinta osaa pojista lähtemään mukaan. Lisäksi vanhempia tulisi saada myös mukaan. Muussa tapauksessa voimme osallistua samaan aikaan järjestettävään OJG-turnaukseen kotona Esportilla. Tosin valmentajat eivät pääse sinnekään, joten meidän vanhempien tulee hoitaa valmennus OJG:n osalta, jos päätämme osallistua. Tallinnan reissun hylkäsimme jo syksyllä, kun siellä on jo kahdesti oltu. Ilmoitelkaa Älvsjöcupesta WhatApp-ryhmäämme IN tai OUT ja jotta tiedän miten edetä.

Mika

Ohessa eilisten pelien tulokset, sarjataulukko ja tulevien turnausten aikataulut https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d1-pojat-etela-suomi-lohko-c/5131 . Sivustolta on helppo seurata poikien sarjaa.

Mika

Hei !

Esport Oilersin vanhempien sählyvuoro etsii lisää pelaajia.

https://www.esportoilers.fi/vanhempainsahly
VANHEMPAINSÄHLY | esportoilers.fi
www.esportoilers.fi
ESPORT OILERS c/o Esport Arena Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo TOIMINNANJOHTAJA Jouni Vehkaoja 050-5432992 jouni(piste)vehkaoja(miuku)esport(piste)fi MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Ystävällisin terveisin,

Tony Isoksela
Esport Oilers
Harrastevastaava
tony(piste)isoksela(miuku)esport(piste)fi
puh. 0400501738

Aaro ilmoittautui in

Aaro ehtii vain ensimmäiseen peliiin, iltapäivällä 80v synttärit.

Mika

Ohessa seuratestien ilmoittautumislinkki 2.1.2019 klo 12.00 – 14.00 05-Akatemia
https://www.lyyti.in/Oilers_05Akatemia_testit_ke_212019_4635