Oilers 05 Akatemia etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja C1 pojat kilpasarja. Joukkueeseen kuuluu 21 jäsentä ja kalenterissa on 102 tulevaa treeniä tai peliä.

Oilers 05 Akatemia on seuran vuonna 2005 syntyneiden joukkue. Olemme ikäluokan kilpajoukkue, jonka tavoitteena on kehittää pelaajia kohti kilpa- ja huippusalibandya.

Keskeisimpänä ohjenuorana joukkueemme toiminnalle on oikealla asenteella tapahtuva tavoitteellinen harjoittelu. Joukkueemme harjoittelee 3 kertaa viikossa Esport Arenan ja Tapiolan Urheiluhallin loistavissa olosuhteissa ammattivalmentajan johdolla ja pelaa C1-ikäluokan kilpasarjaa kaudella 2020-2021.

Joukkueessamme on 15 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Haemme vielä muutamaa (2-3) kenttäpelaajaa! Ota yhteyttä joko päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan, ja tule kokeilemaan lajitreeneihimme. Motivoituneimmilla pelaajilla on kauden aikana mahdollisuus harjoitella myös edustusjoukkueiden (NG) mukana osittain.

Lisätietoja kiinnostuneille:
Päävalmentaja Mika Raunio, mikar(piste)raunio(miuku)hotmail(piste)com,
0400-698 695

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 6 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Oilers 05 Akatemia: kokoonpano